Cégünkről

Cégünk közel 25 éve 1996-ban alakult, egyéni vállalkozás folytatásaként. Családi vállalkozásként tulajdonos tagjai Stipkovits Zoltán ügyvezető és felesége Stipkovitsné Bedi Ella.

1997-ben az 1990 óta működő burkolóanyag kereskedést magasabb szintre emelve építettük meg Kapuváron a Harmónia Áruházat. 200 m2-es bemutatóteremmel és 600 m2-es raktárral nagyon korszerű, színvonalas burkolóanyag, szaniteráru és vaskereskedést hoztunk létre.

2000-ben egy újabb lépéssel ráérezve a piaci igényekre, társasház építésbe kezdtünk. Elsőként Kapuvár Fő terén egy négyszintes kb. 2200 m2-es üzletet és lakóházat építettünk. Ezt követte szintén a Fő téren egy 600 m2-es, majd a régi Gulyás csárda helyén két ütemben összesen kb. 3000 m2-es üzlet és lakóház.

2004-ben építettük cégünk „zászlóshajóját”, melyet inkább a „szívem csücskeként” szoktam emlegetni, a kapuvári Spar Áruházat, melyet 2018-ig bérlet formájában hasznosítottunk, majd 2018-ban értékesítettük.

Cégünk zászlóshajója a 2004-ben épített kapuvári Spar épülete
Cégünk zászlóshajója a 2004-ben épített kapuvári Spar épülete

2008-ban készült el az Erzsébet királyné utcai társasház. Ezt követően a válság berobbanásakor leállítottuk az ezirányú tevékenységünket, más mederben folytatva az ingatlan beruházásokat.

2010-ben Autókereskedéssel, majd 2011-ben a Vargyas utcában a Mazsuell Szépségcenterrel bővítettük cégünk profilját, ahol 150 m2-en kozmetika, fodrászat, szolárium, masszázs, Spinning, rúdtánc működik kiváló szakemberekkel, exkluzív környezetben.

2014-ben az Autókereskedés szomszédságában egy legkorszerűbb csúcstechnológiával felszerelt 4 állású Ehrle önkiszolgáló autómosót létesítettünk. Úgy hiszem a sok pozitív visszajelzés alapján elmondhatom, hogy a kapuváriak legnagyobb megelégedésére!

Közben már folytattuk a tárgyalásokat a Vargyas utcai 2 db ingatlan megvásárlására, melyet 2015 nyarán sikerült lebonyolítanunk. Teret nyitva 2016-ban induló legújabb beruházásunkhoz: 26 lakásból és 350 m2 üzletekből, garázsokból álló Harmónia Lakópark megépítéséhez. A lakóparkot 2017-ben adtuk át. 

2018-ban újabb társasház építésébe kezdtünk. A volt Mozi helyén, csodálatos környezetben egy modern 34 lakásból és 8 garázsból álló 2400 m2-es projektet indítottunk. A Tópart Lakópark kivitelezését 2020 őszén fejeztünk be, gyarapítva Kapuvár modern elegáns épületeit. Ugyanebben az évben (2020) Csornán megvalósítottuk cégünk újabb 4 állásos Ehrle önkiszolgáló autómosóját. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy az országban található több mint 200 Ehrle mosó egyik legmodernebb és legesztétikusabb "darabját" alkottuk meg. 

Célunk mindig az ügyfeleink teljes elégedettsége volt. Munkánkat a maximalizmus, a minőségi szolgáltatások és a korrekt pénzügyi elszámolások jellemzik. Ennek elismeréseként 2020-ban megkaptuk a Bisnode AAA minősítést, melyre a magyarországi cégek csupán 0,63 %-a jogosult, akik pénzügyileg abszolút megbízhatóak. 

Igazából az elkészült projektjeink és az ügyfeleink pozitív, elismerő visszajelzései azok, melyek alapján elmondhatjuk,eredményes munkát végeztünk az elmúlt 24 évben.

Végsőként talán a legfontosabb: Szerintünk egy jó vállalkozó nemcsak a saját, hanem az ügyfelei „fejével” is gondolkodik. Mi az amivel ügyfélként ő is maximálisan elégedett lenne, Vállalkozóként miben lehetne még jobbá válni, még jobban csinálni. Ebben a szellemben szeretnénk Vállalkozásunkat tovább építeni a jövőben is …..

Stipkovits Zoltán
ügyvezető